Sundacrylic

Allt startade med en kartong på golvet som skydd.
År 2018 gick jag in i väggen och mitt liv skulle förändras föralltid.
Jag blev sjukskriven och låg till en början bara i sängen och växlade mellan att sova och gråta.

Jag har nog min kreativitet att tacka en del för att jag tillslut tog mig ur sängen och av någon anledning åkte jag till dollarstore och köpte min första canvas ram och lite färger.

Där satt jag på golvet och undrade vad jag höll på med. Men den kvällen skapades min första tavla som än idag hänger hos min kära mamma som paxade den. Den kan ni se den bland bilderna i sliden här bredvid.

Ja men så fortsatte det. Jag målade och målade och i samma takt som mitt självförtroende växte, så började en känsla inom mig växa

”Jag vill på något sätt visa upp det jag gör”

Så jag skaffade min instagram som från början hette SaraArt.
Jag fick energi till att prata med andra konstnärer och började få ett lite större kontaktnät inom konsten.

Efter ett tag så kände jag inte att namnet passade riktigt så jag bytte till Sundacrylic. Eftersom vi är en väldigt liten släkt så har jag alltid känt att jag vill föra mitt efternamn vidare på något sätt.

Eftersom jag jobbar med att bl.a att designa logtypes så gjorde jag min egna logga, jag designade äkthetsbevis som alltid följer med när man köper en tavla av mig samt egna visitkort och nu började det kännas lite som att det är någon form av företag jag pysslar med.

Nå, nu sitter jag här med mitt egna domännamn och inom snar framtid så kommer det utvecklas till ett eget företag vilket känns sjukt läskigt men så så spännande!

Tack för att just DU kikade in här och om du vill följa med på resten av min resa så kika gärna in på mina sociala medier där alla uppdateringar sker.
Må fint och jag hoppas vi hörs någon gång <3